vineri, iulie 19, 2024
AcasăȘTIRIFOTO Criss și Vlad din LaLa Band, vacanță cu peripeții prin...

FOTO Criss și Vlad din LaLa Band, vacanță cu peripeții prin Europa

Criss și Vlad din LaLa Band și totodată membrii trupei ONE, au petrecut o vacanță de vară de neuitat în nordul României, în Anglia și în Grecia.

criss si vlad vacanta (3)

La începutul vacanței, cei doi artiști s-au dus în satul natal al lui Criss, Vorona. „A fost extraordinar. Îmi era dor de casă, de drumurile pe care le făceam spre școală, spre străbunica, locurile pe unde am copilărit. Au fost toți cei dragi mie acasă și cel mai mult m-am bucurat că l-am adus și pe Vlad să-mi cunoască familia“, a spus Criss.

criss si vlad vacanta (2)

Dornici de relaxare și distracție la malul mării, Criss și Vlad au continuat vacanța pe insula greceasca Mykonos. „În Grecia, când să ne așezăm la soare, ne-am trezit că ne ia vântul pe sus, așa că am cam stat cu ochii pe prosoape și pe haine, ca să nu rămânem fără ele. Insula este superbă, însă nu este supranumită degeaba «Insula Vânturilor»“, adaugă Criss.

criss si vlad vacanta

Ultima parte a vacanței a fost petrecută de cele două vedete la Londra, acolo unde Criss și Vlad și-au închiriat un apartament. „În prima zi, după ce am făcut cumpărături, ne-am întors la apartament și, când am format codul de la intrare, ușa nu se deschidea. De ce? Pentru că în bloc se luase curentul! Și am rămas afară vreo jumătate de oră, până când ne-a deschis cineva, după care am stat cu lumânări toată seara. Și, când să ne spălăm pe dinți, ce credeți? Nu aveam nici apă. Așa că a trebuit să ne spălăm cu apă din sticlă“, a spus Vlad.

criss si vlad vacanta (4)

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.