sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăȘTIRIFOTO Cristina Spătar a filmat videoclipul piesei „Mai aproape“

FOTO Cristina Spătar a filmat videoclipul piesei „Mai aproape“

Videoclipul pentru cel mai recent single al Cristinei Spătar, „Mai aproape”, o colaborare cu Don Baxter, a fost filmat în Malta, la Popeye Village, în decorurile filmului care l-a avut în rolul lui Popeye pe Robin Williams.

cristina spatar don baxter filmari clip mai aproape (1)

De altfel, parcă toate decorurile erau desprinse dint-un film: Laguna Albastra cu apele smarald, Fereastra Albastră din Gozo, unde marea a erodat stânca, dându-i o formă de fereastra, plaja Ramla cu nisip roşu, Valletta, capitala ţării, Excelsior, resortul de cinci stele unde au fost şi cazaţi Cristina, Baxter şi echipa lor.

La Excelsior, Cristina Spătar a filmat în apartamentul prezidenţial care, de-a lungul timpului, a găzduit multe personalităţi, printre care se numără: Hillary Clinton, Angela Merkel, Rod Steward sau Enrique Iglesias. După plecarea Cristinei, în apartamentul respectiv a fost cazată o altă celebritate, Nicole Scherzinger. Tot la hotelul Excelsior, Cristina a filmat cu o maşină de colecţie, un Corvette roşu, din anul 1964.

Cristina a stat o săptămână în Malta şi, deşi a avut un program milităresc, cu trezit la ora 06.30, artista a fost norocoasă avându-i alături pe cei de la Malta Travel, care au dus-o în cele mai frumoase locaţii pentru a filma.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.