FOTO Culisele „Revelionului Starurilor 2016“. Ce au făcut Dorian Popa sau Ruby în pauzele de filmare

Numeroase vedete, dintre cele mai iubite de public, vor participa pe 31 decembrie, de la ora 22.00, la „Revelionul Starurilor 2016“, prezentat de Dan Negru, la Antena 1. Prilej pentru ele să petreacă multe ore împreună, în cele două zile de filmare. Am tras cu ochiul în culise și am văzut cu ce s-au îndeletnicit artiștii, în pauzele dintre înregistrări.

culise revelionul starurilor 2016 antena 1 (6)

Dorian Popa se plimba prin platou, câte un sfert de oră neîntrerupt, ba cu trotineta, ba cu bicicleta, Dan Negru a dorit să urce pe motocicletă, și nu singur, ci alături de… Daniela Crudu, iar Pepe a încercat căluțul de lemn de lângă bradul împodobit, dornic să-și reamintească de perioada copilăriei.

Diana Munteanu și Liviu Vârciu au stat legați cu cătușe unul de altul mai bine de un sfert de oră. Cei doi au căzut victime colegilor care le-au spus că vor trebui să rămână astfel încătușați până la sfârșitul filmărilor, întrucât cheia care le descuie e de negăsit.

Ruby, Gina Pistol, Florin Ristei și Dorian Popa aveau chef de cântat și, într-una dintre pauze, au susținut un minirecital de colinde românești, pe voci, în timp de Radu Ille îi filma de zor, cu telefonul.

Vedetele și-au făcut selfie-uri și s-au pozat unele pe altele, iar Gina Pistol, Ruby și Maria Buză și-au relaxat picioarele, plimbându-se desculțe prin platou.

Foarte gospodină de fel, Diana Munteanu nu s-a putut abține și a pus mâna pe mătură, ca să ajute la curățarea scenei de confetti, după consumarea momentului care a marcat trecerea dintre ani.

La momentul de la miezul nopții, Dan Negru a udat cu șampanie trei balerine, din cap până în picioare, spre amuzamentul tuturor.

11 vedete se vor ascunde în spatele unor măști spectaculoase, în noaptea de Revelion, acestea urmând a fi recunoscute de artiștii împărțiți în două tabere: a fetelor și a băieților. Pentru personajul său, fiecare dintre cele 11 vedete a stat la machiaj în jur de trei ore. Costul unei măști se ridică la 3000 de euro, iar fiecare dintre ele a fost realizată de Andreea Rădulescu și echipa ei, materialele pentru confecționarea lor fiind aduse din America, de la Los Angeles.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here