FOTO Delia, apariţie excentrică la „X Factor“

Atunci când spui X Factor, spui emoţie, suspans, adrenalină, tensiune, euforie, muzică, toate reunite într-un adevărat spectacol al căutării noii generaţii de concurenţi pentru cel mai nou sezon al super show-ului care va începe în această toamnă la Antena 1.

Juriu X Factor 2014

Sute de concurenţi s-au prezentat de curând în faţa showman-ului Brenciu, rock-starului Bănică şi a divei Delia Matache, dornici să demonstreze că au factorul X, iar întâlnirea cu aceştia a fost una memorabilă.

O apariţie spectaculoasă pe scenă, Delia nu a făcut rabat nici de această dată, surprinzându-şi colegii de juriu cu cele mai excentrice accesorii. S-a întâmplat şi zilele trecute, când întreaga echipă prezentă la platoul de filmare nu şi-a putut lua ochii de la pantofii divei, achiziţionaţi recent de artistă tocmai din Dubai.

Jurata X Factor a optat pentru un model cu platformă transparentă, în care se află mai multe chipuri de păpuşi, cu care a făcut senzaţie. Pasionată de pantofi şi parfumuri, diva nu ratează ocazia de a-şi îmbogăţi colecţia ori de câte ori trece graniţele ţării.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here