FOTO Flavia Mihăşan, vacanţă în Anglia şi Scoţia

Luni, 31 august, echipa de la „Neatza cu Răzvan şi Dani“ a revenit la Antena 1 cu forţe proaspete. Flavia Mihăşan a ales să-şi petreacă vacanţa alături de iubitul ei în Anglia şi Scoţia.

vacanta flavia mihasan vara 2015 marea britanie (1)

„În ciuda faptului că ador marea şi soarele, anul acesta am ales să merg într-o vacanţă ‘culturală’. Am vizitat Londra şi în alte dăţi, dar de cele mai multe ori mergeam la workshop-uri de dans. De această dată m-am comportat ca un adevărat turist. Pe lângă principalele obiective am văzut nişte spectacole de teatru absolut superbe. ‘The woman in black’ la Fortune Theatre, ‘High society’ la Old Vic Theatre, ‘1984’ la Playhouse Theatre, ‘The importance of being Ernest’ la Vaudeville Theatre şi ‘As you like it’ la faimosul Shakespeare’s Globe Theatre“, a povestit frumoasa vecină de la Neatza.

După 6 zile şi multe spectacole în Londra, cei doi au mers în Ediburgh, Scoţia, unde se desfăşoară în paralel două mari festivaluri de teatru: Frindge Festival şi Edinburgh Internatinal Festival. „Am avut ocazia să o văd pe Juliette Binoche în ‘Antigona’ şi pe Robert Lepage în spectacolul ‘887’. Ultima parte a vacanţei mi-am petrecut-o tot în Anglia, la Chester şi la Stradford-Upon-Avon, unde am vizitat locul de naştere a lui Shakespeare, iar surpriza finală a vacanţei a fost biletul la ‘Othello’, una din piesele mele preferate, la Royal Shakespeare Company. Pe parcursul vacanţei mi-am revăzut şi prieteni, colegi dragi, am mâncat fish and chips, am băut Pimms şi am făcut plimbări lungi, sub umbrelă, pe malul Tamisei“, a încheiat Flavia Mihăşan.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here