FOTO Horia Brenciu spune ce înseamnă pentru el răsfăţul suprem

Doar câteva zile îi mai despart pe telespectatori de marea premieră a celui de-al patrulea sezon al mega show-ului X Factor – mai mult decât voce, care va debuta vineri, 19 septembrie, de la 20:30, la Antena 1.

Horia Brenciu

Diva Delia Matache, showmanul Horia Brenciu şi rock-starul Ştefan Bănică Jr. aşteaptă mai nerăbdători ca oricând să pornească spectacolul căutării celor mai talentaţi concurenţi.

Prins până peste cap cu pregătirile pentru X Factor, showman-ul Horia Brenciu îşi încarcă bateriile zi de zi în sânul familiei. „Răsfăţul suprem pentru mine este să-mi adorm copiii în braţe”, povesteşte juratul X Factor, continuând „când trăieşti zilnic alături de trei fete, o iubită, o bonă, o menajeră şi trei pisici, nu poţi să te simţi decât fericit. Fiecare zi e un spectacol, o telenovelă, un film de acţiune sau un desen animat. Viaţa mea e departe de a fi plictisitoare”.

Horia, Andreea, Maria, Mina

Horia mărturiseşte că i-ar plăcea foarte mult ca mezina familiei, micuţa Mina să aleagă şi ea calea muzicală, iar dacă ar mai primi în dar un copil, juratul X Factor spune: „Îmi doresc foarte mult un băiat. De fapt, îmi mai doresc orice ar veni pe lume”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here