FOTO Impresii după prima repetiţie a României la Eurovision 2014

Pentru echipa României la Eurovision, ultima zi de aprilie a fost ziua primei repetiţii la B&W Hallerne din Copenhaga. Înainte de a urca pe scenă, Paula Seling şi OVI au făcut verificări ale monitorizării sunetului în căştile pe care le vor purta în spectacol.

Paula si OviRepetiţia propriu zisă – filmările şi spectacolul pus în scenă – au fost apoi analizate de artiştii români, şeful delegaţiei, directorul de imagine al TVR şi organizatori la viewing room. Au urmat discuţiile cu specialiştii de la make-up şi costume, iar programul s-a încheiat cu o întâlnire cu presa acretitată la eveniment. Paula Seling şi OVI au oferit interviuri unor publicaţii şi site-uri internaţionale şi au susţinut o sesiune de autografe şi fotografii.

„La repetiţia de ieri am văzut un show inspirat din show-ul României. Am ştiut din start condiţiile de lucru (nu s-au acceptat ecrane pe scenă, pianul nu s-a putut suspenda etc.), dar ni s-au prezentat nişte variante alternative care păreau bune. Nu a fost chiar ce ne aşteptam, dar în urma observaţiilor făcute, sperăm că lucrurile se vor îmbunătăţi considerabil. Vom vedea la a doua repetiţie… Suntem optimişti pentru că pachetul de voci sună extraordinar… Şi asta vă spune un om de radio”, declară Liana Stanciu, şeful delegaţiei României la Eurovision 2014.

„Am fost convinşi că vizual vom avea un show măcar la fel de bun ca şi cel de la finala naţională, dar ceea ce avem acum, după prima repetiţie, este mai puţin. De la decupajul camerelor, care ni s-a promis că va fi reglat, până la redarea ideii întregului show, pe care echipa României l-a conceput, mai sunt suficient de multe lucruri de pus la punct. Oricum, am convingerea că magia se poate întâmpla dincolo de orice inconveniente”, crede Paula Seling.

Seara s-a încheiat cu o recepţie la reşedinţa ambasadorului României în Danemarca, unde Paula şi Ovi s-au întâlnit cu un grup numeros de români stabiliţi aici. Din nou, sesiunile de fotografii şi autografe i-au avut în centrul atenţiei pe artiştii noştri, românii din Copenhaga declarându-şi susţinerea pentru ei şi asigurându-i că îi vor vota pe 8 şi 10 mai.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here