FOTO În noul videoclip al Andreei Bălan apare puştiul din filmul „Aferim“

Andreea Bălan tocmai a filmat un nou clip pentru o piesă foarte ritmată pe care o va lansa pentru această vară, iar personajul principal este interpretat de Alberto Dinache, puştiul care a făcut ravagii la festivalul de film de la Berlin cu rolul copilului rob din filmul Aferim!.

Andreea BalanÎn clipul Andreei Bălan, Alberto învaţă mişcările unui nou dans. La filmări puştiul de 12 ani s-a aflat faţă în faţă cu Andreea Bălan şi Petrişor şi cîteva minute bune a fost foarte timid pentru că îi ştia pe amîndoi de la televizor.

Radio 21 a prezentat de dimineaţă pe pagina sa de facebook imagini în exclusivitate de la filmări. Pentru noul single, Andreea Bălan şi Petrişor au creat mai multe dansuri noi.

Andreea Bălan l-a văzut pe Alberto în filmul Aferim! la o proiecţie specială la care au participat şi regizorul Radu Jude, dar şi producătoarea Ada Solomon şi, pentru că a remarcat carisma copilului, i-a propus încă de atunci să lucreze împreună. Andreea Bălan nu se află la prima colaborare cinematografică: în urmă cu 9 ani a jucat în telenovela educativă “Copilul meu va fi mamă” la Acasă TV.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here