FOTO Inna, fără sutien pe coperta revistei FHM Spania

După un an plin de reuşite în Spania, cu două single-uri în topuri („Cola Song” şi „Good Time”), prezenţa la cele mai mari emisiuni TV şi radio şi evenimente din ţară, fanii spanioli se pot bucura de o şedinţă foto şi un interviu acordat de INNA revistei FHM.

Inna

Titlul de pe copertă confirmă poziţia INNEi în Spania – „noul superstar al muzicii dance”. Fotografia de copertă a fost făcută de fotograful Gabriel Hirit, iar pozele din interior de Tibi Clenci şi Edward Aninaru. INNA este surprinsă în ipostaze sexy, stylish, imagine cu care deja şi-a obişnuit publicul.

INNA FHM Spania

Artista a fost de curând în Madrid la evenimentul 40 Principales, alături de cei de la One Direction, The Vamps, David Bisbal, Birdy, Cris Cab şi Wisin, pe lângă artişti locali din Spania, unde a promovat cel mai recent lansat single „Diggy Down”, care a acumulat 5 milioane de vizualizări pe contul de YouTube al INNEI.

INNA s-a întâlnit pe covorul roşu cu cei de la One Direction, dar şi cu Birdy, cu care este colegă la Atlantic Records, casă de discuri.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here