FOTO Liviu Teodorescu, vacanță în Italia, alături de iubita lui

După încheierea concursului “Uite cine dansează”, Liviu Teodorescu și-a luat o binemeritată vacanță. Artistul a plecat în Italia împreună cu Iulia, iubita lui. Aceștia au vizitat orașul Milano, dar și stațiunea Como, cunoscută pentru peisajele impresionante.

liviu teodorescu iubita milano vacanta 2017 (3)

Artistul și-a început călătoria în Italia la Milano, unde a vizitat principalele obiective turistice: Domul, castelul Sforzesco sau Piazza della Scala. Fiindcă își dorea să petreacă timp într-o zonă liniștită, unde să se relaxeze, a stat o noapte și în Morbegno, o stațiune pitorească de lângă Milano.

“A fost o vacanță minunată, ador obiectivele istorice și Milano e plin de adevărate opere de artă. Am vizitat Domul, Scala din Milano, Castello Sforzesco, bisericile din imprejurimi. Ne-am plimbat pe Via Brera, de unde am luat o lecție adevărată de modă în stil milanez. Italienii de toate vârstele au mare atenție la detaliile ce țin de vestimenție! Facultatea de arte a fost un alt punct care ne-a atras privirile”, a spus Liviu Teodorescu.

Poate că unul dintre cele mai frumoase locuri din Italia, de care s-a îndrăgostit și Liviu Teodorescu, este stațiunea Como. Artistul s-a fotografiat la apusul soarelui împreună cu iubita lui, într-un cadru romantic.

“Am fost și pe malul lacului Como și am băut acolo un pahar de vin. Nu știu dacă m-am relaxat atât de mult pe cât mi-aș fi dorit, pentru că am fost tot pe drumuri, am văzut tot ce se poate vedea. Dar nu regret o secundă, a fost minunat”, a concluzionat artistul.

Citeste si despre:

Cât costă biletele la Ziua lui Ștefan! Connect-R pregătește cel mai tare concert aniversar pe 9 iunie!
Martin Garrix, David Guetta si Armin van Buuren revin la UNTOLD in acest an
Peste 4,2 milioane euro atrasi in comunitatea locala de festivalul Massif din Poiana Brasov
Ilinca Băcilă in juriul la Festivalul de Muzică „Glasul Valahiei 2023” în aprilie, la Amfiteatrul „George Enes...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here