FOTO Liviu Teodorescu, vacanță în Italia, alături de iubita lui

După încheierea concursului “Uite cine dansează”, Liviu Teodorescu și-a luat o binemeritată vacanță. Artistul a plecat în Italia împreună cu Iulia, iubita lui. Aceștia au vizitat orașul Milano, dar și stațiunea Como, cunoscută pentru peisajele impresionante.

liviu teodorescu iubita milano vacanta 2017 (3)

Artistul și-a început călătoria în Italia la Milano, unde a vizitat principalele obiective turistice: Domul, castelul Sforzesco sau Piazza della Scala. Fiindcă își dorea să petreacă timp într-o zonă liniștită, unde să se relaxeze, a stat o noapte și în Morbegno, o stațiune pitorească de lângă Milano.

“A fost o vacanță minunată, ador obiectivele istorice și Milano e plin de adevărate opere de artă. Am vizitat Domul, Scala din Milano, Castello Sforzesco, bisericile din imprejurimi. Ne-am plimbat pe Via Brera, de unde am luat o lecție adevărată de modă în stil milanez. Italienii de toate vârstele au mare atenție la detaliile ce țin de vestimenție! Facultatea de arte a fost un alt punct care ne-a atras privirile”, a spus Liviu Teodorescu.

Poate că unul dintre cele mai frumoase locuri din Italia, de care s-a îndrăgostit și Liviu Teodorescu, este stațiunea Como. Artistul s-a fotografiat la apusul soarelui împreună cu iubita lui, într-un cadru romantic.

“Am fost și pe malul lacului Como și am băut acolo un pahar de vin. Nu știu dacă m-am relaxat atât de mult pe cât mi-aș fi dorit, pentru că am fost tot pe drumuri, am văzut tot ce se poate vedea. Dar nu regret o secundă, a fost minunat”, a concluzionat artistul.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here