FOTO Liviu Vârciu se pregătește să obțină permisul moto

Liviu Vârciu se pregătește să mârâie, dar în trafic. Simpaticul prezentator al show-ului cu pedigree de vedetă, „Ham talent”, care debutează la Antena 1 duminică, 18 octombrie, de la 20:30, s-a înscris la școala de șoferi pentru a obține permisul moto.

Liviu VarciuLiviu a luat această decizie după ce s-a îndrăgostit. De această dată, doar de o motocicletă. „Am mers cu prietenul meu foarte bun, Cătălin Cazacu, campionul Romanian SuperBike, la un salon de motoare și am văzut o motocicletă foarte frumoasă, Yamaha 2014 Stryker. Cătălin are și o cască de protecție specială, cu fața mea pe ea, așa că știu deja cât de cool voi fi pe motor”, povestește amuzat prezentatorul emisiunii „Ham talent”.

„M-am hotârât să învâț să merg pe motocicletă și să îmi fac o gașcă de bikeri, cu care să mă plimb relaxat și liniștit. Nu sunt pasionat de viteză”, declară Liviu.

Spre surprinderea lui, gașca e deja formată: în echipa de producție de la „Ham talent” sunt 10 bikeri, așa că el trebuie doar să mai obțină permisul moto.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here