FOTO Membrii trupei Holograf au fost profesori pentru o zi

Cei cinci membri ai formaţiei Holograf au fost profesori pentru o zi, la o întâlnire cu mai mulţi elevi, în cadrul „Săptămânii altfel”.

Holograf Profesori

Dan Bittman, Edi Petrosel, Tino Furtună, Romeo Dediu şi Iulian Vrabete i-au primit pe cei cei opt copii în studioul lor de la Stage Expert. Micuţii şi-au exprimat dorinţa de a profesa în domeniul artistic, aşa că au vrut foarte tare să îi întâlnească pe cei de la Holograf şi, mai ales, să aibă şansa să vorbească cu ei şi să primească sfaturi despre domeniul muzical de la profesionişti.

„Deşi iniţial întâlnirea trebuia să dureze o oră, ne-a plăcut atât de mult încât am stat împreună aproape două ore! Copiii au fost foarte simpatici şi motivaţi, interesaţi să devină artişti. Le-am povestit despre noi, despre copilăria noastră, dar şi despre începuturile trupei”, a povestit Iulian Vrabete, bassistul Holograf.

Pe lângă discuţii şi sfaturi, cei de la Holograf le-au şi cântat copiilor două piese, „Banii vorbesc” şi „Să nu-mi iei niciodată dragostea”. În plus, cei mici au primit câte o carte cu partiturile pieselor formaţiei şi câte un CD cu autografe de la membrii trupei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here