FOTO Nikos Vertis, după concertul de la Sala Palatului: „E una dintre cele mai tari petreceri la care am fost“

4.000 de spectatori au cântat, au dansat şi au simţit greceşte la concertul lui Nikos Vertis organizat de Vreau Bilet aseară la Sala Palatului din Bucureşti. Cel mai bine vândut cântăreţ al Greciei a oferit publicului, în cel mai mare eveniment de muzică grecească, două ore de spectacol la superlativ.

Nikos VertisCei 30 de instrumentişti care au făcut parte din trupa lui Nikos Vertis, seduşi de atmosfera din sală, au reuşit să transmită spectatorilor strânşi la acest concert esenţa felului tradiţional al grecilor de a se bucura de muzică şi dans, astfel încât totul s-a transformat într-o mare petrecere!

“Am întâlnit la Bucureşti un public foarte cald şi m-am simţit foarte bine, ca şi când aş fi cântat la mine acasă”, a mărturisit Nikos Vertis după spectacol.

Cântăreţul grec a interpretat multe dintre cele mai îndrăgite hituri ale sale, însă a introdus în spectacol şi piese tradiţionale greceşti, care au adăugat un plus de emoţie spectacolului. Show-ul proiectat pe ecranele uriaşe din sală şi jocurile de lumini au făcut o atmosferă extraordinară.

“Cel mai râvnit burlac al Greciei”, cum a fost numit Nikos Vertis, a fost copleşit de atenţia fanelor care au fost la acest concert. După un obicei specific grecesc, acestea au aruncat sute de garoafe pe scenă pentru a-şi exprima astfel admiraţia faţă de cea mai populară voce a muzicii greceşti.

“E una dintre cele mai tari petreceri la care am fost! De-abia o aştept pe următoarea!”, a mai declarat Nikos Vertis după concert.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here