O fotografie de la nunta lui Kanye West, cea mai apreciată în 2014 pe Instagram

O fotografie de la nunta starletei Kim Kardashian cu rapperul Kanye West, în care cei doi apar în timp ce se sărută, a devenit cea mai apreciată imagine postată pe platforma Instagram în 2014.

Kanye West si Kim KardashianImaginea a fost publicată pe contul starletei Kim Kardashian pe 27 mai şi a obţinut până în prezent peste 2,4 milioane de aprecieri de la utilizatorii Instagram, potrivit dailymail.co.uk.

Aceasta a devenit nu numai cea mai apreciată imagine din 2014, ci şi fotografia cu cele mai multe like-uri de la lansarea, în urmă cu patru ani, a platformei.

Kim Kardashian si Kanye West

După imaginea cu Kim Kardashian şi Kanye West, în topul celor mai apreciate fotografii de pe platforma Instagram se află un selfie realizat de cântăreţul Justin Bieber cu iubita sa, Selena Gomez. Imaginea a primit peste 1,9 milioane de aprecieri.

O imagine publicată pe Instagram de cântăreaţa Ariana Grande, în care aceasta apare alături de Miley Cyrus, în culisele galei MTV Video Music Awards, din luna august, a obţinut 1,84 milioane de aprecieri. Această imagine se află pe locul al treilea în topul celor mai apreciate fotografii din 2014 pe Instagram.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here