FOTO „Poftiți la muncă“: Lavinia Pârva și Romică Țociu au râs cu lacrimi la mulsul oilor

A mers cu barca, deși îi este foarte frică de apă, a căzut cărând rumeguș, s-a distrat cu colegii de echipă și spune că nu s-a plictisit nicio secundă. Nici nu avea cum, cu Nea Mărin pe urmele ei.

lavinia-romica-tociu-ras

Lavinia Pârva, pe care telespectatorii o vor vedea în ediția specială a emisiunii „Poftiți la muncă“ pe 5 și pe 6 decembrie, de la ora 20.30, la Antena 1, a muncit mult și s-a bucurat de fiecare secundă petrecută într-un loc de vis: Cobilița.

„M-am simțit atât de bine acolo, mi-au plăcut locurile, atmosfera, oamenii şi faptul că, efectiv, în acele zile, m-am deconectat de la tot ce înseamnă viaţa cotidiană din Bucureşti“, spune vedeta care însă nu s-a dus la relaxare, ci la muncă serioasă și a și învățat lucruri noi, cu ajutorul lui Nea Mărin.

„Este un om extrem de perseverent şi nu se lasă până nu rezolvă ce şi-a propus. A reuşit să scoată din noi imposibilul, poate. Mie nici acum nu-mi vine să cred că am putut să mulg vaca şi am reuşit datorită lui. O experienţă pe care nu o voi uita curând“, adaugă vedeta care, pentru prima dată, a făcut brânză, caș și urdă.

lavinia-tociu-poftiti-ras

Cel mai mult s-a distrat alături de Romică Țociu, mai ales în momentul în care urmau să mulgă oile. Deși nu au reușit să adune nici măcar o ceșcuță de lapte, cei doi au râs cu lacrimi.

„Și a mai fost un moment drăguț, cu coana Mița. Mi-a plăcut mult de ea, în primul rând pentru că are simţul umorului. La un moment dat, când nea Mărin ne-a pus să ne urcăm în bărcuţe pentru a traversa lacul, Romică a făcut o glumă şi a spus că el nu riscă să se urce, că sigur bărcuţa aia nu îi ţine pe amândoi. M-am urcat eu şi în clipa când am ajuns la mal, coana Miţa nu a mai putut să coboare, ca atare, barca s-a înfipt destul de bine în nămol şi am avut nevoie de ajutor pentru a ne putea deplasa. Ajutorul ni l-au dat chiar Romică cu Liviu, dar asta a durat ceva. A fost foarte amuzant până am reuşit să coborâm. Şi acum râd când îmi aduc aminte“, spune Lavinia.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here