FOTO Raluca și Denisa de la Bambi preferă talismanele norocoase

Pentru că vara aceasta se poartă culorile tari, fetele de la Bambi au ales să fie originale, purtând brățări în tendințe și talismane prețioase. La filmările noului videoclip, “Vida Linda”, artistele au purtat brățările de care s-au îndrăgostit pentru a le purta noroc și pentru a străluci în lumina reflectoarelor.

Bambi

Raluca și Denisa poartă zilnic brățările snake, și nici la filmările pentru cel mai nou videoclip al lor nu s-au despărțit de ele. Raluca a optat pentru un ceas Collect cu brățări nude și care este valoros prin curcubeul de pietre prețioase de pe șina cadranului – Diamante veritabile, briliante și negre, rubine, tsaforite, ametiste, topaz albastru, dar și safire albastre, galbene, roze, oranje.

Denisa preferă și ea aceste bijuterii, optând să poarte pe brățară talismane ce îi proiectează viitorului, îi conferă liniște și viață împlinită. Denisa pune foarte mult accent pe pietrele prețioase ce le poartă la talismanele de pe brățară. Se spune că dacă nu ai încă un talisman norocos, ia-ți o piatră semiprețioasa și vezi schimbarea.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here