FOTO Rihanna, apariţie de senzaţie pe covorul roşu: fără sutien şi cu rochia transparentă

Cântăreaţa Rihanna a fost recompensată, luni seară, cu premiul Fashion Icon Award 2014 de Consiliul creatorilor de modă din America (CFDA), în cadrul unei gale organizate la New York pentru desemnarea celor mai buni designeri.

RihannaRihanna a avut o apariţie de senzaţie pe covorul roşu, ea purtând o rochie din plasă strălucitoare, prin care lăsa să se vadă corpul, scrie abcnews.com.

Rihanna, considerată un fashion-icon al momentului, a renunţat la sutien şi a ales o pereche de chiloţi tanga de culoarea pielii. Pe cap, cântăreaţa a purtat o bandană la fel de strălucitoare ca rochia, iar în picioare o pereche de sandale aurii.

Rihanna a primit acest premiu pentru ţinutele sale îndrăzneţe şi pentru stilul aflat în continuă evoluţie.

Vorbind despre Rihanna înainte de spectacol, designerul Zac Posen a declarat că aceasta este un star care îşi asumă riscuri pe covorul roşu. “Ea îşi asumă riscuri şi ştie ce vrea”, a spus Posen, care şi-a amintit că Rihanna avea toate calităţile pentru a deveni uns tar atunci când era la începutul carierei.

La evenimentul de la New York au mai participat câştigătoarea Oscarului, Lupita Nyong’o, Marion Cotillard, Blake Lively, Naomi Campbell, Coco Rocha, Jennifer Hudson, Anna Wintour şi Emmy Rossum.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here