FOTO: Ruby va lansa cel mai hot clip din carieră, „Rochia mea“

E provocatoare, e roşie, e de vară şi e chiar a lui Ruby: Rochia! Recent, artista a încheiat filmările pentru urmatoarul său single: “Rochia mea”. Clipul, regizat de SAN, va fi disponibil din 17 aprilie pe YouTube.

Ruby - Rochia meaArtista a filmat mai mult de 24 de ore alături de şase dansatoare şi a schimbat mai multe ţinute provocatoare şi sexy. În plus, filmările nu au fost lipsite de distracţie.

“În mare parte, ce s-a petrecut pe platoul de filmare a fost amuzant. Şi asta din cauză că o mare parte din clip este bazată pe coregrafie, iar eu am reuşit să duc dansul la agonie. Nu reuşesc să funcţionez în termeni de coregrafie, eu la concerte sunt într-un “sincron perfect” cu mine, dar la clip a trebuit să fac acelaşi dans cu fetele şi nu mi-a ieşit bine. Am căzut, am schimbat patru perechi de sandale în speranţa că ele sunt de vină şi nu picioarele mele stângi. M-am rugat de Anton, regizorul clipului, să mă mute în spatele fetelor, ca să pot să le fur mişcările la milisecundă. Am încercat în fel şi chip să păcălesc dansul şi era amuzant pentru cei care nu erau foarte implicaţi în ce aveam eu de făcut acolo. Pe mulţi i-am şi enervat”, a declarat Ruby.

“Rochia mea” este un clip de imagine, plin de senzualitate, în care Ruby s-a implicat trup şi suflet. Scenariul şi direcţia de styling îi aparţin artistei, iar echipa care a ajutat să transforme în realitate conceptul este formată din Ema Uţă (make-up artist), George Cozma (hair artist) şi Ionuţ Dimache (styling).

Recent, Ruby a colaborat cu Shift şi Criss Blaziny pentru “Muzică de bagabonţi”, piesă ce se regăseşte pe cel de-al doilea album semnat Shift – “Minciuna”. Vara trecută, a lansat single-ul şi clipul “Soare pătrat”, care a adunat peste 15 milioane de vizualizări pe YouTube. De-a lungul timpului, artista a mai avut colaborări cu artişti precum Uzzi (pentru “Un caut iubiri”), What’s UP (“Nu pune la suflet”), Dorian Popa (“Bună, ce mai zici?”), Voltaj (“Nana”) şi A.U. (“Îţi mulţumesc”).

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here