FOTO Sore, despre schimbările din viața ei, de la primul sezon „Pariu cu viața“, până la „O nouă viață“

Cu câteva zile înainte de ultimul episod al telenovelei „O nouă viață”, care va fi difuzat la Acasă TV joi, 17 aprilie, de la ora 20.30, Sore își amintește pe blogul ei cum a început totul și cum i s-a schimbat viața, de la primul sezon „Pariu cu viaţa” și până în prezent.

Sore

„Aveam 21 de ani, terminam facultatea (Regie de Film) și îmi doream să plec la master în America. Teoretic, aveam toate lucrurile așezate în mintea mea, îmi imaginam deja cum voi fi peste 10 ani, cu familia lângă mine, regizând filme și reclame.

Dintr-o pură întâmplare, am ajuns să dau un casting pentru un proiect nou, despre care știam doar că se învârte în jurul muzicii. ‘Interesant’, mi-am zis. Nu m-am gândit o clipă că voi ajunge peste 3 ani și jumătate să fiu o persoană pe care tinerii din România o privesc cu drag, nu mi-a trecut prin minte că voi face parte din cel mai mare fenomen muzical și TV din ultimii 15 ani (în țara noastră) și nu mi-am imaginat că voi scrie o postare pe blogul personal despre cât de mult m-am schimbat de atunci și până acum.

Iată că, după 3 ani și jumătate de evoluție alături de colegii mei din Pariu cu Viața, O nouă viață și Lala Band, dau cu subsemnatul aici că sunt mândră pentru că am luat parte din acest proiect grandios, mândră că i-am cunoscut pe toți cei implicați și mândră că am reușit să îmi depășesc visele, să le anticipez și să trăiesc o realitate geloasă pe visele care urmau să apară.

Nu renunța niciodată la visul tău!

Ai mai jos poze din toți cei 3 ani jumătate de poveste și scenele mele preferate din serial, ca să îți iei și tu la revedere de la personajul meu, pe care sper că ți-l vei aminti și peste câțiva ani, zâmbind cu drag gândindu-te la Pariu cu viața și O nouă viață”, scrie Sore pe blogul ei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here