FOTO Sore îşi lansează prima colecţie de haine, „Hard Coeur“

Sore îşi va lansa prima colecţie de haine, „Hard Coeur by Sore” la târgul Cloud No. 9 care va avea loc în weekendul 25-26 octombrie, la The Tube, în Centrul Vechi. Invitată specială la a zecea ediţie a târgului, Sore îşi va prezenta creaţiile la care a lucrat în ultima perioadă, pasionată fiind de modă încă din copilărie.

Sore

„Ideea a venit în urma multor ţinute făcute pe la croitorese sau încropite din mai multe bucăţi, pe acasă. Mă inspiră fiecare zi, fiecare sentiment şi fiecare om important din viaţa mea. La fel ca în muzică. Am selectat, special pentru târg, câteva piese din piele, combinaţii de piele cu print, rochii din jerseu cu tot soiul de inserţii, ba din tulle sau din plasă, jachete şi poncho-uri. Toate piesele au ca şi numitor comun nonconformismul, sunt creaţii în linii simple, dar cu un touch de acel ceva”, spune Sore.

Cel mai mare susţinător este mama ei care o va însoţi la târgul Cloud No. 9: „Voi avea şi ajutorul mamei mele, care va fi sâmbătă şi duminică alături de mine acolo. M-a inspirat încă din copilărie şi continuă să o facă. Am pregătit special pentru lansare poncho-uri şi 3 piese new entry care se vor găsi pentru prima oară la târg, din capsula de piele cu print. Sunt emoţionată, sincer”, adaugă Sore.

Cloud No.9 aniversează 2 ani şi 10 ediţii, iar acum în Centrul Vechi va recrea decorul unui pop-up store neconvenţional, în care participanţii pot cumpăra creaţii cu adevărat speciale ale celor mai talentaţi designeri români. Sore cu Hard Coeur şi Dana Rogoz cu Moon deschid lista celor 50 de designeri români prezenţi cu haine, pantofi, genţi şi bijuterii, în serie limitată sau unicat.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here