sâmbătă, iulie 27, 2024
AcasăȘTIRIFOTO Sore s-a apucat de Kangoo Jumps

FOTO Sore s-a apucat de Kangoo Jumps

Cântăreața și totodată actrța Sore s-a apucat recent de kangoo jumps alături de instructoarea Diana Stirbu, vedeta afirmând că face sport doar din plăcere și că nu vrea să slăbească.

Sore

„Am început să fac kangoo jumps din curiozitate şi după prima şedinţă cu instructoarea mea, Diana Stirbu, mi-am propus să continui pentru tonifiere şi starea de bine. Fac antrenamente de 2 ori pe săptămână şi îmi dă o energie de nedescris. Se întâmplă să mai ajung la sala Dianei obosită şi să am senzaţia că nu voi face faţă, dar sunt mult mai energică după o oră de kangoo jumps decât după 12 ore de somn. Recomand sportul”, spune Sore.

„Nu mai vreau să slăbesc, acum fac sport doar din plăcere. Am slăbit 8 kg în urma experienţei de la Dansez pentru tine. Acum vreau să mă menţin. La un moment dat faci sport doar pentru starea de bine, nu neapărat pentru a slăbi”, adaugă Sore.

Imprevizibilă, îndrăzneaţă, sigură pe ea, frumoasă şi sexi, personajul lui Sore din „O nouă viaţă” se află mereu în centrul atenţiei: „Sara rămâne plină de sare şi piper, cu aceleaşi probleme existenţiale. Invit toţi telespectatorii să ne urmărească din 2 februarie de la 20.30, ACASĂ, vor fi captivaţi de poveste”, spune Sore.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.