FOTO Speak şi-a făcut un nou tatuaj: Scorpion, din Mortal Kombat

Între numeroasele concerte pe care le are vara aceasta şi o relaţie serioasă cu Adelina Pestriţu, Speak şi-a găsit timp pentru realizarea unui nou tatuaj.

SpeakArtistul şi-a îndeplinit o dorinţă mai veche, aceea de a-şi tatua un popular personaj de benzi desenate şi jocuri video.

“L-am ales pe Scorpion din Mortal Kombat pentru că este un personaj care mi-a marcat copilăria. Ţin minte că mă jucam ore întregi acest joc, avem benzi desenate şi încercam să fac rost de orice material care îl reprezenta pe Scorpion. Legat de salon, ce m-a uimit aici, în afară de creaţia propriu-zisă, a fost viteza cu care se desfăşoară procesul. Tatuajul meu a fost gata într-o oră şi jumătate, nu am mai văzut aşa ceva. Nu degeaba i se spune Imperial Tattoo, e chiar imperial tratamentul”, povesteşte artistul.

Cântăreţul şi-a propus să revină pentru o nouă sesiune, însă e de părere că tatuajele, o artă în sine, trebuie validate de anumite experienţe personale: “Mai am de tatuat o mână, dar aştept să mi se întâmple lucruri şi să îmi vina idei.”

Cu siguranţă, Speak nu duce lipsă de inspiraţie, mai ales că şi iubita sa, Adelina, este pasionată de tatuaje, având nu mai puţin de şapte pe corp.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here