FOTO Tina Turner a participat la Oktoberfest, la Munchen

Cântăreaţa Tina Turner, ale cărei apariţii în public au devenit extrem de rare în ultimul deceniu, a participat vineri la unul dintre evenimentele programate în seria “Oktoberfest”, în oraşul german Munchen.

Tina Turner

În vârstă de 74 de ani, celebra artistă a venit la eveniment însoţită de soţul ei, Erwin Bach, informează dailymail.co.uk.

După ce a decis să pună punct carierei sale muzicale, apariţiile în public ale Tinei Turner au fost extrem de rare.

Vineri, celebra cântăreaţă a decis să participe la un eveniment public după o perioadă îndelungată şi, deşi a ajuns la vârsta de 74 de ani, a avut o apariţie senzaţională – potrivit presei internaţionale – reamintind petrecăreţilor prezenţi la Oktoberfest din Munchen de superstarul care a dominat mulţi ani topurile muzicale mondiale.

Cântăreaţa, o legendă a industriei muzicale americane, a participat la un eveniment organizat în Cortul Schuetzen din centrul oraşului Munchen. Părând la fel de tânără ca în urmă cu câteva decenii, vedeta a fost foarte veselă şi relaxată, a băut bere la halbă şi a stat de vorbă cu câţiva dintre fanii ei. Tina Turner a purtat o bluză verde cu motive florale şi o rochie amplă într-o nuanţă închisă.

Apariţia ei în public s-a produs la scurt timp după ce presa americană a anunţat că şcoala din Tennessee în care Tina Turner a studiat în copilărie, o clădire cu o singură cameră, a fost transformată într-un muzeu care este dedicat celebrei cântăreţe. Tina Turner nu a fost însă prezentă la inaugurarea oficială a acestui muzeu, la sfârşitul lunii septembrie.

După ce s-a retras din industria muzicală, Tina Turner a participat la foarte puţine evenimente publice şi a preferat să ducă o viaţă discretă alături de partenerul ei de viaţă, producătorul muzical Erwin Bach, pe care l-a cunoscut la o petrecere organizată la Londra în 1985. Tina Turner şi Erwin Bach s-au căsătorit în iulie 2013.

Tina Turner s-a retras din viaţa publică după turneul ei de adio care a avut loc în 2008-2009. Cântăreaţa a învăţat limba germană şi s-a mutat în Elveţia în 1995.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here