sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăȘTIRIFOTO Trupa Diesel a filmat videoclipul piesei „Absolvent“

FOTO Trupa Diesel a filmat videoclipul piesei „Absolvent“

Formaţia Diesel a filmat săptămâna trecută un nou videoclip, pentru piesa „Absolvent”, lansată în decembrie împreună cu MediaPro Music şi produsă în studiourile Hahaha Production.

Making Of DIESEL

„Absolvent este o piesă în care fiecare se regăseşte uşor. Ne schimbăm. Cu toţii. Imperceptibil. Nu repede. Nu este nici bine, nici rău. E altfel. Paşii sunt aceiaşi, doar drumul e diferit”, a spus Sorin Danescu, solistul trupei.

Cei patru membri ai formaţiei, dar şi restul echipei, au înfruntat cu stoicism temperaturile foarte scăzute, viscolul şi ninsoarea abundentă din cele două zile de filmare: „Am fost prezenţi cu mic, cu mare, încă de la ora 07:00 dimineaţa la filmările pentru clipul piesei „Absolvent”. Nici codul portocaliu, nici maşinile înzăpezite peste noapte, nici frigul care a făcut instrumentele să pâră scoase din congelator nu ne-au abătut de la misiune. După două zile întregi de filmare, toată lumea s-a declarat mulţumită, în ciuda oboselii. Mulţumit s-a declarat şi neîndurătorul regizor Dan Petcan”, a explicat Sorin Danescu.

Clipul redă în mod creativ, dar fidel povestea piesei, pentru aceasta fiind nevoie de construcţia cât mai fidelă a unor birouri, precum şi de foarte mulţi actori, aflaţi la „locul de muncă”.

„Nu vă vom dezvălui prea multe amanuntedin scenariu, pentru a vă surprinde la momentul apariţiei clipului, însă vă putem spune totuşi că totul se termină cu bine. După ultimele cadre, filmate la ora 1.00 noaptea, tradiţionala şampanie a udat obositele gâturi ale interpreţilor, iar hainele de birou s-au aşezat cuminţi pe rastelele stilistilor făcând loc unor ţinute lejere în care o echipă relaxată de producţie privea cu optimism perspectiva unui videoclip frumos realizat şi împachetat, care va stârni zâmbete, dar şi mirare şi, poate, nostalgie din partea Măriei-Sale, Publicul”, a mai spus solistul trupei.

Diesel a luat naştere în iulie anul trecut la iniţiativa lui Sorin Danescu, cel care a înfiinţat în urmă cu 15 ani trupa Viţa de Vie. Acum, Sorin a atras un grup de muzicieni cu experienţă, fiindu-i acum alături Alex Lambrino a€“ bass, Alex Georgescu a€“ chitară şi Geani Matei- tobe.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.