sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăȘTIRIFOTO Trupa Vunk, show de senzaţie în Sala Polivalentă din Bucureşti. Cornel...

FOTO Trupa Vunk, show de senzaţie în Sala Polivalentă din Bucureşti. Cornel Ilie a planat deasupra publicului

Trei inovaţii tehnologice, filmare 360 grade, scenografie digitală interactivă, un streaming live cu publicul de acasă adus pe scena de la Sala Polivalentă, sute de fascicule luminoase colorate proiectate de lasere, tone de confetti, ecrane uriaşe, proiecţii, planete pictate, mii de mâini ridicate în aer care semnalizau prin brăţările luminoase acordurile muzicii şi o scenă în formă de triunghi luminos, toate acestea au fost limitele întinse şi depăşite, pariurile câştigate în cadrul show-ului grandios oferit de trupa Vunk.

vunk un nou univers polivalenta

„Universul este prea mic pentru ceea ce simt acum, imediat după ce am trăit cel mai complex spectacol al nostru. S-a muncit enorm, s-a trăit extrem de intens cu fiecare zi cu care ne apropiam de concert, iar asta a fost încă o limită depăşită în povestea şi cariera noastră. Sunt fericit, emoţionat şi liniştit. Cu spectacolul acesta am propus câteva inovaţii de punere în scenă şi de concept, a fost ca un experiment, un pionierat. Sper să fie dus mai departe şi dezvoltat şi de alţi artişti“, a spus Cornel Ilie, liderul trupei Vunk, care le-a mulţumit şi celor care au urcat pe scenă să cânte alături de el: Paula Seling, Călin Goia, Nicole Cherry şi Tudor Ionescu de la Fly Project.

Îmbrăcaţi ca nişte oameni veniţi din spaţiul extraterestru, membrii trupei Vunk au deschis concertul purtând pe faţă măşti dotate cu tablete pe care se derulau imagini şi mesaje. Liderul trupei Vunk a planat printre planetele suspendate, sferele uriaşe pictate de copiii de la Galeria Basil au ajuns în public, artificiile au explodat de pe marginile triunghiulare ale scenei, iar sala a vibrat la omagiul adus unuia dintre cei mai importanţi muzicieni şi visători ai lumii, John Lennon.

Printre hiturile trupei şi-au făcut loc în universul emoţiilor live şi sase piese noi pe care trupa VUNK le va include pe următorul lor album, care se va lansa curând. Până atunci, fanii vor putea retrăi cele mai frumoase momente din relaţia lor cu Vunk ascultând “Hituri şi mituri”, albumul care a fost lansat odată cu Un Nou Univers.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.