FOTO Voltaj a filmat videoclipul piesei „Meci de box“

La doar două săptămâni de când au lansat cel mai recent single, trupa Voltaj a filmat videoclipul “Meci de box”, în care băieţii au roluri de jucării.

VoltajPe parcursul celor 2 zile de filmare, regizorul Dan Petcan i-a pus pe băieţii de la Voltaj în multe situaţii amuzante, în care nu i-am mai văzut până acum şi, în plus, tot scenariul clipului ne prezintă acţiuni şi personaje haioase şi neaşteptate.

Îndrăgostiţi de o luna, un an sau de mulţi ani, cu toţii ne amintim cu zâmbetul pe buze de momentele intense ale vieţii de cuplu. Diverse rude, dormitul cu geamul deschis sau supremaţia asupra băii sunt, alături de o infinitate de alte posibilităţi, “spinii” vieţii fiecărui cuplu, mii de motive de ceartă şi tot atâtea motive de împăcare… sau nu.

Până când va lansa videoclipul, trupa Voltaj se pregăteşte intens pentru mega-concertul de la Sala Polivalentă, de pe 20 martie. O producţie de amploare, cu mulţi invitaţi surprize, scene mobile, lasere, pirotehnie, concertul “Meci de box” celebrează dragostea, în toate formele ei şi, în principal, viaţa de cuplu.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here