FOTO Vunk a filmat la Veneţia videoclipul „Iubeşte-mă de tot“

Trupa Vunk a filmat la Veneţia, chiar în timpul celebrului carnaval care are loc în această perioadă în Oraşul Îndrăgostiţilor, videoclipul pentru noua piesă, „Iubeşte-mă de tot“, cel mai frumos cântec de dragoste al primăverii.

vunk filmari iubeste de tot (3)

Povestea clipului regizat de Anton Sandu are în centrul atenţiei scena unui sărut între două femei, interpretate de modelul Ana Maria Ilinca şi Ana Maria Guran, frumoasa actriţă considerată viitorul fenomen al cinematografiei româneşti, datorită rolului din „Lumea e a mea“, film premiat la TIFF şi Karlovy Vary International Film Festival.

Cornel Ilie, liderul trupei Vunk, subliniază că alegerea unui cuplu de fete ca protagoniste ale unei poveşti de iubire, dar şi locul şi timpul filmării videoclipului nu sunt deloc întâmplătoare.

„Veneţia este un oraş-simbol pentru cele mai multe cupluri. Tot acolo are loc şi Carnavalul, un context în care lumea îşi pune măştile sau şi le dă jos. Este un moment în care lumea renunţă la prejudecăţi, la inhibiţii, la judecata celor din jur. Iubirea nu are nevoie de măşti, ci dimpotrivă, trebuie să ne ajute să ni le dăm jos pe cele pe care ni le punem, involuntar, de cele mai multe ori, în fața celorlaţi“, a spus Cornel Ilie.

14 ore au durat filmările pentru clipul piesei „Iubeşte-mă de tot“, ce urmează să fie lansat de trupa Vunk în curând, videoclip prin care trupa promite să-şi încânte fanii nu numai prin muzică, ci şi prin mesajul unei iubiri intense, dincolo de prejudecăţi, prin imaginile spectaculoase din timpul Carnavalului de la Veneţia.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here