miercuri, iulie 24, 2024
AcasăȘTIRIFOTO Vunk a reuşit să transforme Sala Polivalentă în „Oraşul Minunilor“ cu...

FOTO Vunk a reuşit să transforme Sala Polivalentă în „Oraşul Minunilor“ cu 5.000 de locuitori

Seara de vineri a fost, poate, cea mai importantă seară din acest an pentru formaţia Vunk şi pentru fanii acestei trupe. În faţa a aproximativ 5.000 de spectatori, Cornel Ilie şi colegii lui au reuşit să transforme Sala Polivalentă într-un adevărat „Oraş al Minunilor“.

vunk concert orasul minunilor sala polvalenta 2014 (7)

Concertul, ale cărui bilete s-au vândut în totalitate cu mult înainte ca show-ul să înceapă, a fost un spectacol în care băieţii de la Vunk au fost transformaţi în super eroi.

Prin proiecţii unice în România, pe tavanul Sălii Polivalente a fost spusă, prin filme animate, povestea care a inspirat show-ul, iar unul dintre cele mai suprinzătoare momente a fost când Cornel Ilie a plutit pur şi simplu deasupra spectatorilor, într-un felinar uriaş, cântând un super hit: „Baladă pentru o minune“.

Sunetul surround şi hologramele, laserele care au creat un cer de lumină deasupra publicului sau artificiile care au coborât, la propriu, direct din tavan (în timpul hitului “Artificii pe tavan”) au fost alte elemente care au transformat experienţa spectatorilor într-una ireală, de vis, iar brăţările ale căror lumini s-au sincronizat pe muzica au făcut fiecare spectator un super erou, parte din poveste.

vunk concert orasul minunilor sala polvalenta 2014 (3)

„Dupa ce am stat în faţa a peste 5.000 de oameni fericiţi, timp de două ore, ştiu că ne-am ţinut promisiunea făcută la sfârşitul show-ului de anul trecut. Atunci, ultimele cuvinte au fost: ‘Fericirea salvează România. Voi, împreună cu noi, suntem nişte eroi. Vă mulţumim’. De vineri seară, ‘Oraşul Minunilor’ este capitala României şi nu are nicio graniţă“, a spus Cornel Ilie.

În deschiderea concertului Vunk au cântat trupele Byron şi Blackstar, iar în timpul show-ului, alături de Cornel Ilie şi de colegii lui au mai urcat pe scenă Roman, de la Zbod şi Zdub, Natalia Barbu şi Maria Radu.

vunk concert orasul minunilor sala polvalenta 2014 (4)

Când au ieşit din sală, spectatorii au fost uimiţi să descopere că show-ul nu s-a încheiat, pentru că i-au descoperit pe membrii trupei pe un ecran uriaş, apărut prin magie în parcarea din faţa Sălii Polivalente. Cornel Ilie şi colegii săi au vrut să le spună fanilor, din nou, că „Oraşul Minunilor“, cu mişcarea socială care l-a însoţit pe tot parcursul promovării concertului, nu se încheie odată cu show-ul de la Sala Polivalentă.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.