FOTO Zhao s-a distrat cu prietenii la filmările noului videoclip

Zhao are un nou single, “Răsare Luna” feat. Andrew, care va fi lansat odată cu videoclipul, la filmările căruia și-a invitat prietenii.

Zaho Rasare LunaȘi cum are o gașcă mare de prieteni, Zhao i-a strans la Vila 23 din Snagov pentru a face o petrecere de pomină. “Răsare Luna” este o piesă altfel, despre oameni altfel, plini de viață. Așă că de la petrecere nu puteau să lipsească: Maximilian, Nane, Alessia, Adda, Yoghi, Liviu Teodorescu, Silviu Pașca, Keed, Big Mak, Anca Cojocaru și mulți alții.

Clipul este o producție Red Clover Media în regia lui Alin Surdu și este presărat cu tot felul de momente inedite și cadre surprinse la petrecere. În plus, clipul este filmat pe reverse, iar Zhao și Andrew au fost nevoiți să învețe și să cânte versurile invers, spre amuzamentul celor prezenți care nu înțelegeau nimic din ce cântau.

Pentru acest single Zhao a colaborat cu Ionut (Yogi) Vasilache, Liviu Teodorescu și Marius Moga de la DeMoga Music. Aceștia au compus muzica, iar versurile au fost scrise chiar de Zhao.

Până când va fi lansat clipul, puteți vedea cât de mult s-au distrat artiștii la piscină, în pozele de la filmări.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here