Fratii Gogan si Munteanu pleaca in primul turneu Tik Tok!

Fratii Andra Gogan si Razvan Gogan dar si fratii Vlad Munteanu si Cristi Munteanu vin in primul turneu TIK TOK din Romania! Intalneste-i pe toti 4 in orasul tau in luna noiembrie si participa la un spectacol de neuitat in care Fratii Gogan si Fratii Munteanu vor face Tik Tokuri, vor canta si se vor distra cu tine! Nu rata ocazia sa ii intalnesti fata in fata pe Andra, Razvan, Vlad si Cristi!

turneu fratii gogan si fratii munteanu
turneu fratii gogan si fratii munteanu

Ia-ti blietul din timp pentru a prinde cele mai bune locuri, iar daca vrei cea mai buna experienta, ia pachetul VIP Meet & Greet sau SUPER VIP Meet & Greet pentru a face doar tu un Tik Tok si o poza cu toti 4, dar si sa primesti un autograf si un Poster semnat de ei!

Posteaza o poza cu biletul pe insta-story si poti fi repostat de unul dintre fratii Gogan sau fratii Munteanu! Biletele costa intre 39 de lei, ajung la 80, 110, 140, 200 lei.

Orase:
02 Noiembrie – PLOIESTI
03 Noiembrie – BUCURESTI
09 Noiembrie – TARGOVISTE
17 Noiembrie – CONSTANTA
23 Noiembrie – ORADEA
30 Noiembrie – CRAIOVA

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here