Freddie Mercury, Laura Stoica și Inna, personaje la „Te cunosc de undeva“

În drumul lor spre marea finală a acestui sezon, cei nouă concurenți fac sâmbătă, 28 noiembrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, un spectacol total cu ajutorul personajelor savuroase primite din partea ruletei.

Te cunosc de undeva

Șerban Copoț se va transforma într-un titan al muzicii, Freddie Mercury, pe care-l va imita cu piesa “The Great Pretender”, iar Florin Ristei într-un mare dansator, rapper și actor american, MC Hammer.

Pentru prima dată la “Te cunosc de undeva!” va veni, sâmbătă seara, irepetabilul cântăreț de muzică lăutărească Dona Dumitru Siminică, întruchipat de Cezar Ouatu. Nadir va cânta și dansa ca Enrique Iglesias, Andreea Antonescu va interpreta un cântec popular moldovenesc, transformată în Ștefania Rareș, iar Viorica și Margherita din Clejani vor cânta în grecește, precum Nana Mouskouri și Demis Roussos.

Carmen Simionescu va deveni pentru o seară Inna, iar Adrian Enache va cânta una dintre cele mai frumoase compoziții ale lui Florin Bogardo, “Să nu uităm nicicând să iubim trandafirii”, transformat în soția acestuia, Stela Enache.

Dacă ruleta mărturisea nu demult că nu a avut niciodată curajul, în cele opt sezoane, să încredințeze vreunui concurent personajul Laura Stoica, o face acum, când Tania Popa o va aduce pe regretata artistă pe scena de la “Te cunosc de undeva!”.

Momentul special al acestei gale va fi susținut de Florin Ristei și mama sa, Argentina, care se vor transforma în Nancy și Frank Sinatra, ca să interpreteze celebrul hit “Something Stupid”. “Mă bucur că, măcar pentru câteva minute, mama va fi fiica mea”, spune Ristei, amuzat.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here