Gabi Luncă: „Mi-a murit un copil în ziua petrecerii de botez“

Sâmbătă, 4 iulie, la Antena Stars, Gabi Luncă își deschide sufletul în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu” și vorbește despre cele mai grele momente ale vieții ei.

gabi lunca despre copil antena stars

„Mi-a murit un copil în ziua petrecerii de botez, era o fetiță. Am ars tot atunci, hăinuțe, tot. Am crezut că o să o iau razna”, povestește invitata.

Între ea și acordeonistul Ion Onoriu a fost dragoste la prima vedere. „L-am iubit pe Onoriu de prima dată, fără să vorbesc cu el, când a trecut prima dată pe lângă mine efectiv am simțit că s-a zguduit pământul sub mine. Știam că are nevastă și copii acasă, dar știam și că nu are o relație bună cu nevasta. Eu mi-am dorit să fie cu mine măcar trei zile, dar am fost împreună 33 de ani”, mai declară ea.

Lucrurile între ei nu au fost întotdeauna roz, după cum recunoaște chiar Gabi Luncă: „10 ani de zile Onoriu mergea și la fosta nevastă de vreo două-trei ori pe săptămână. Norocul meu a fost că nu am fost deloc geloasă”, mai spune ea.

În aceeaşi ediţie, Kamara și Andrei de la „Alb Negru” vorbesc despre cât de importantă este, pentru ei, familia. „Am o educație pentru care le sunt recunoscător părinților mei. Eu țin întotdeauna posturile și nu beau alcool. Când țin post nici măcar nu am voie să-mi sărut soția”, declară Kamara. „Cel mai trist lucru din viața mea a fost faptul că mama nu a apucat să vadă decât o ecografie cu Leon, fiul meu, dar mă consolez cu gândul că de acolo, de Sus, ne vede și se bucură că suntem fericiți”, spune el emoționat.

Colegul lui de trupă, Andrei, recunoaște că admiră ideea de familie. „Îmi doresc să am și eu un copil. Mă uit la Kamara și am știut întotdeauna că într-o familie cel mai bine este în trei. Mi-am dorit un copil și în timpul mariajului meu cu Sylvia, dar nu a fost să fie și e mai bine că nu s-a întâmplat”, crede Andrei. Artistul spune că, după divorț, a pierdut tot, dar că acum a trecut într-o altă etapă a vieții. „Femeile se transformă după căsătorie. Asta este problema cu femeile care, orice ar avea, vor mai mult”, e de părere invitatul Oanei Turcu.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here