Gabriel Cotabiţă a slăbit 22 de kilograme în timpul filmărilor pentru „KIDSing“

Cătălin Turbatu, un adolescent de 13 ani din Craiova, a uimit publicul şi juriul cu talentul, dar şi cu voinţa sa, în cea de-a şasea semifinală “KIDSing”, ce va fi difuzată duminică, 16 noiembrie, de la 21.30, la Kanal D. Cătălin interpretează impecabil şi trăieşte pe scenă piesa “It’s Not Unusual”, a lui Tom Jones.

Juriul KidsingFaptul că a reuşit să slăbească 15 kilograme, în intervalul de timp de la audiţii şi până la semifinale, i-a atras felicitări din partea juratului Gabriel Cotabiţă, el însuşi un învingător în lupta cu excesul ponderal.

“Asta înseamnă că ai voinţă. Te înţeleg foarte bine. Ţi-o spune unul care de la audiţii şi până acum a slăbit 22 de kilograme”, a spus Gabriel Cotabiţă.

“Mama este bucătar-şef, iar tata este cofetar la aceeaşi unitate”, a explicat Cătălin motivul pentru care, în trecut, a avut nişte kilograme în plus. Această “dezvăluire” a constituit motivul pentru care prezentatorul “KIDSing”, Dan Bordeianu, dar şi jurata Antonia, s-au autoinvitat la Cătălin acasă.

În familia Turbatu, toată lumea cântă: mama, tatăl, unchiul, dar şi verii lui Cătălin, care îşi exersează talentul muzical la nunţi, botezuri şi alte evenimente.

“Îmi place foarte mult pe scenă, îmi place să văd cum mă aplaudă publicul. Feeling-ul acesta nu se compară cu nimic. Când sunt pe scenă nu am emoţii. Sunt acolo, trup şi suflet”, a spus Cătălin.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here