Gabriel Cotabiţă a vorbit despre perioada în care a fost în comă: „Sunt niște mesaje pe care le simți în interiorul minții“

Primăvara acestui an a adus tristeţe în familia lui Gabriel Cotabiţă, urmată de speranţă şi bucurie. Artistul a intrat în comă în luna mai, după ce a leşinat la sala de fitness, însă după trei săptămâni şi-a revenit miraculos.

gabriel cotabita declaratii coma

La aproximativ şase luni după ce şi-a revenit, artistul a vorbit în cadrul emisiunii „Acces direct“ despre perioada în care a fost în comă şi cum s-a simţit atunci.

„Prima călătorie a fost undeva prin Evul Mediu, cu niște cavaleri care se luptau de zor pe acolo. Nu am stat foarte mult acolo, dar să nu cumva să înțelegi că făceam parte. Eram un spectator. Am văzut lumea, m-a plimbat la Roma (o entitate l-a ghidat prin lume, n.r.), am fost în Filipine, am fost în Australia, pe aceeași scenă pe care am fost acum câțiva ani. Au fost așa, niște locuri care îmi dădeau putere să cred că încă nu am terminat ceea ce aveam de făcut. Sunt niște mesaje pe care le simți în interiorul minții, nu le citești. Tot ce-a fost în jurul meu a fost culoare închisă, ceva negru când am mers în zona Medievală, însă când am fost în Australia era însorit“, a spus Gabriel Cotabiţă la Antena 1, despre perioada în care era în comă şi ce s-a întâmplat cu el atunci.

Apoi, artistul a vorbit şi despre momentele când şi-a revenit din comă. „Erau momente în care mă trezeam și mă speriau asitentele, că am avut două asistente care s-au purtat excepțional, însă mi-au spus fetele că le-am amenințat că vreau să le bat. Însă eu nu sunt un tip agresiv. Din ceea ce mi-au povestit fetele, am început să vorbesc în latină. Prima discuție pe care am avut-o, am avut-o în latină, după care a fost în franceză. «Tu ai în cap latina și acum, problema este că nu știi să o accesezi». În momentul în care doctorii încep să-ți povestească lucrurile astea, te sperii. Acum nu mai transpir. Ăsta a fost câștigul pe care-l am, trecând peste lecția de omenie. Sunt mult mai calm, mult mai cald, mult mai lipsit de aroganța pe care mi s-a spus că o aveam de-a lungul timpului. Din ce am înțeles eu, nu trebuie să alergi nicăieri. Trebuie să iubești oamenii de lângă tine și să fii tu liniștit, să-i ajuți pe ceilalți“, a încheiat Gabriel Cotabiţă.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here