Gabriel Cotabiţă: „Tu n-ai simţit textul deloc“

În cea de-a doua semifinală “KIDSing”, competiţia pare tot mai strânsă, iar replicile Juraţilor sunt din ce în ce mai dure.

Milena Ordean Tanasa

Milena Ordean Tănasă, din Roman, este una dintre concurentele favorite ale concursului. Aceasta s-a remarcat la Audiţiile care au avut loc la Piatra-Neamţ, pe acordurile piesei trupei Cargo, “Ziua vrăjitoarelor”. În cea de-a doua semifinală, Milena va interpreta “Nuntă”, cunoscuta melodie a formaţiei Phoenix.

După momentul artistic, în momentul jurizării, Gariel Cotabiţă a taxat-o pe Melisa, reproşându-i că a “strigat” toată melodia. “Rock-ul nu înseamnă numai o atitudine de strigător. Ai reuşit performanţă greu de egalat; aceea că nu ai avut nuanţe absolut deloc. Tu n-ai simţit textul deloc!”, i-a spus Gabriel Cotabiţă concurenţei.

Antonia a simţit nevoia să intervină şi să îl contrazică pe colegul de platou, spunându-i că un copil nu poate trăi melodia ca un artist care are experienţă de viaţă. “Hai să nu fim atât de duri cu ei! Clar, sunt micuţi şi nu au cum să transmită şi să simtă 100%, melodia”, a adăugat Antonia.

Dincolo de aprecierile Juriului, Milena s-a bucurat din plin de experienţa trăită pe scenă şi de transformările prin care a trecut până la apariţia ei în Gale. “Fiind vorba de o nuntă de rockeri, stilistii show-ului mi-au propus o ţinută rock, cu stilizări inspirate din portul popular românesc. Inclusiv dansatorii care mă vor însoţi pe scenă vor fi costumaţi în ton cu tema piesei. Va fi spectaculos!”, a povestit Milena.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here