Gabriel Dumitru a facut show si pentru spectatorii din Spania! Cu cine face urmatorul duet?

gabriel dumitru si maria beatrice bandoiu
gabriel dumitru si maria beatrice bandoiu

Indragitul solist este neobosit si mereu pe drumuri. Zilele trecute, dupa ce participat la ziua Claudiei Ghitulescu, indragitul Gabriel Dumitru a zburat catre Castellon, in Spania, unde a sustinut un concert special pentru romanii de acolo. „Am fost la a doua editie a festivalului de la Castellon organizat de Larisa Tudor.

larisa tudor
larisa tudor

Festivalul este intitulat asa la doi ani de la infratirea raselor Targoviste si Castellon” ne-a povestit solistul dupa ce s-a intors. S-ar parea ca i-a facut fericiti pe romanii de acolo dar si pe spanioli caci muzica lui le-a mers direct la inima.

gabriel dumitrucu fanii lui
gabriel dumitrucu fanii lui

„Au fost oameni asa de calzi si frumosi incat imi doresc sa revin cu prima ocazie. Au fost senzationali”, ne-a spus solistul care s a intors cu mult chef de munca. Nici bine nu a venit ca a inceput filmari pentru diverse emisiuni de televiziune unde este invitat. De curand el a fost sarbatorit si premiat chiar de Paul Sirugiu Fuego la emisiunea „Drag de Romania mea” de la TVR 2.

gabriel dumitru si maria beatrice bandoiu
gabriel dumitru si maria beatrice bandoiu

Pregateste un nou duet

In ultimele saptamani, desi este indragostit lulea se afiseaza cu o alta domnisoara, colega de breasla. Este vorba de Maria Beatrice Bandoiu, o buna colega din lumea muzicala, cu care in trecut a mai inregistrat cateva piese. „Voi ne-ați cerut o piesă împreună, noi o pregătim pentru dumneavoastră! In anul 2020, spre începutului anului lansam cel mai frumos proiect!”, a scris solistul pe pagina lui de facebook unde a publicat si colaborarea lor din 2017, cu Maria Beatrice Bandoiu la piesa „Maria si Marin”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here