Gabriel Dumitru pleaca cu prietenii intr-un turneu! Unde il vor sustine?

gabriel dumitru la costum
gabriel dumitru la costum

Artistul de muzică populară Gabriel Dumitru are multe activități zilele acestea. Cum zilele trecute, pe 4 octimbrie, a fost ziua lui, a împlinit 31 de ani, am aflat ce a primit special cu această ocazie și ce planuri are pentru perioada urmatoare.

Dupa ce a împlinit 31 de ani solistul Gabriel Dumitru ne-a spus ca pleaca intr-un turneu in America. „Il pregătesc alături de „frații” si prietenii mei Andreea Haisan, Oana Tomoioaga, Paul Ananie și Alexandru Brădățan, începând cu 3 noiembrie pînă pe 30 si este dedicat tuturor românilor din America. Vom merge în multe orașe precum Los Angeles, Pheonix, Las Vegas, Boston, New York, Detroit, Chicago, etc. Împreună ne-am implicat și în proiecte culturale și sociale în parteneriat cu asociația Artist. Asociația Artist e o organizație non profit care are ca drept scop reprezentarea, respectarea tradițiilor și inițiativei pentru sprijinirea tinerilor.

afis
 

Împreună am pus bazele unui proiect cultural și social, în același timp denumit „Folclorul ne aduce împreună”, proiect care se derulează în județul Neamț cu sprijinul Consiliului județean Neamț și al doamnei vicepresedintei Mădălina Ciubotaru. Și-și propune ca prin folclor să aducă împreună elevi din centre de educație incluzivă, să aducă impreună tinerii din zonele defavorizate și din mediul urban. Să aducă împreună tineri și bătrâni totul cu scopul de a conserva și promova vie flacăra pe care o reprezintă folclorul, tradițiile și obiceiurile autohtone românești”, spune solistul.

„«Folclorul ne aduce împreună» a debutat pe 30 septembrie, când, în avans, cu sprijinul instituțiilor de cultură din subordinea Consiliului Județean Neamț, i-am sărbătorit pe seniorii noștri din centrele Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț, cu prilejul Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice.

Apoi, de Ziua Internațională a Educației, pe 5 octombrie, în Sala Cupolă a Bibliotecii Județene «G.T. Kirileanu», a avut loc o nouă activitate din cadrul proiectului nostru. De această dată, beneficiari au fost copiii din centrele DGASPC și de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă «Al. Roșca», alături de care am vizionat o piesă de teatru muzical cu caracter educativ“, a declarat vicepreședintele Mădălina Ciubotaru.

Proiectul va continuă cu o serie de ateliere care vor fi organizate în casele protejate aflate în coordonarea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț și în centrele de educație incluzivă din județ.

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.