Găinuşă, către Nicole Cherry: „Să nu începi să te dezbraci prin reviste“

Mihai Găinușă și Codruț Kegheș au invitat-o luni dimineața în studioul Kiss FM pe Nicole Cherry, care a cântat live și pe care au intervievat-o în studio. Aflând că tânăra, care pregătește o piesă nouă, și-ar dori să-l cunoască pe Justin Bieber, cei doi nu s-au putut abține și i-au dat câteva sfaturi de viitor.

Nicole CherryCei doi realizatori au întrebat-o pe Nicole câți ani va împlini în acest an și au aflat că 16. „Poți să ne arați buletinul tău, să vedem că ai buletin? Că lumea zice că e jumătate de buletin, nu de alta” a glumit Mihai Găinușă.

„Ești invidiată de colegi?” a fost următoarea întrebare a lui Găinușă. „Sincer, am avut o mică… Dar eu încerc să ascund…”, a răspuns invitata, cu jumătate de gură.

Nicole le-a povestit ascultătorilor Kiss FM că pregătește o piesă nouă în acest an. „Am avut și o mică problemă: a ieșit din studio, se pare”, a spus ea.

Mihai Găinușă le-a dezvăluit ascultătorilor că fiica sa, Eva, face lecții de canto la același profesor la care studiază Nicole Cherry. „Stai să vezi, vine puternic din spate”, a declarat Găinușă.

„Tu ai prieten?” a întrebat Mihai Găinușă după ce Nicole Cherry a cântat live pentru ascultătorii Kiss FM. „Nu”, a răspuns ea. „Tot insistă Justin Bieber să te cunoască” a intervenit Codruț Kegheș. „Și eu vreau să-l cunosc pe el”, a răspuns Nicole.

„Nu, că e pramatie, n-are rost. Putem să-ți dăm niște sfaturi, ca niște oameni care au trăit în show-biz-ul ăsta mult? Fato, după ce treci de o vârstă, tu să te ții muzică. Să nu cumva să te apuci să începi să te dezbraci prin reviste sau pe la televizor!”, a avertizat-o Găinușă.

Invitata i-a asigurat pe Găinușă și pe Kegheș că va urma o facultate, chiar dacă nu știe exact care va fi.

„Mie, când mi-e foame, trebuie să mănânc mâncare. Nu dulce, nu nimic”, a mai spus invitata după ce a fost întrebată dacă îi plac cerealele la micul dejun. „Îmi place Selena Gomez. Vreau să fiu mai tare ca ea”, a declarat Nicole. „Păi, o să fii”, au asigurat-o realizatorii Kiss FM.

„Câteodată suntem foarte egoiști și neîncrezători, unii”, a afirmat Nicole, referindu-se la cei de vârsta ei. „Eu sunt foarte încrezătoare”, a precizat ea.

„Mi se pare ciudat. Merg pe stradă și mă întreb: ‘Oare de ce se uită oamenii așa la mine?’. Dar e ok, pot spune că m-am obișnuit”, a spus tânăra, după ce a fost întrebată dacă s-a obișnuit cu viața de vedetă.

Nicole a fost întrebată și unde se vede peste cinci ani din punct de vedere al carierei muzicale. „Eu sper să ajung la Premiile Grammy, acolo unde îmi doresc eu. Anul acesta nu am fost invitată, dar încă sper”, a râs ea.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here