Gary Oldman şi Alexandra Edenborough divorţează după şapte ani de căsnicie

Gary Oldman şi cântăreaţa Alexandra Edenborough divorţează după şapte ani de mariaj, din cauza unor “diferenţe ireconciliabile”, aceasta fiind a patra căsnicie a actorului englez în vârstă de 56 de ani.

Gary OldmanCântăreaţa Alexandra Edenborough, în vârstă de 36 de ani, a depus actele de divorţ pe 9 ianuarie, la un tribunal din Los Angeles, iar motivele invocate sunt “diferenţe ireconciliabile”, potrivit contactmusic.com. Data separării oficiale urmează a fi stabilită, potrivit RadarOnline.com.

Alexandra Edenborough, care s-a căsătorit cu Gary Oldman în seara de Anul Nou din 2008, cere ca actorul să îi plătească pensie alimentară şi onorariile avocatului său şi a cerut ca judecătorul să nu-i acorde lui Oldman pensie alimentară. Actorul şi Alexandra Edenborough nu au copii împreună.

Gary Oldman s-a căsătorit prima dată cu actriţa britanică Lesley Manville în 1987, dar cei doi s-au despărţit la puţin timp după naşterea fiului lor, Alfie, în 1989. În 1990, actorul britanic s-a căsătorit cu Uma Thurman, dar mariajul a durat doar doi ani.

Gary Oldman s-a căsătorit din nou în 1997 cu Donya Fiorentino, de care a divorţat în 2001. După un proces care a atras interesul publicului, actorul a obţinut custodia celor doi copii, Gulliver şi Charlie, pe care îi are cu Fiorentino.

După ce a fost singur câţiva ani, actorul britanic părea să fie ferict în cel de-al patrulea mariaj al său. În februarie 2014, Oldman a recunoscut într-un interviu pentru ziarul britanic The Independent că viaţa de om căsătorit nu i se potrivea în tinereţe.

“Dar nu sunt mândru să spun asta. Am încercat de câteva ori, deci probabil că am învăţat ceva din primele trei. Repetiţia e mama învăţăturii, nu aşa se spune? Nu mă mândresc că am ajuns la a patra căsnicie, dar asta e cea bună. Sper că e şi ultima”, a spus Oldman în urmă cu aproape un an.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here