George Aghinea, un tânăr cu deficienţe de auz, a uimit juriul „KIDSing“

Este o realitate de multă vreme dovedită: foarte multe dintre persoanele cu nevoi speciale au abilităţi deosebite! Este şi cazul lui George Aghinea (în vârstă de 13 ani, din Târgu Ocna, judeţul Bacău), care a uimit cu vocea lui juriul şi publicul “KIDSing” şi a oferit tuturor o lecţie de viaţă extraordinară.

George Aghinea1_kIDSIng

Deşi suferă de o disfuncţie ce i-a afectat auzul şi care necesită tratament permanent încă de la vârsta de patru ani, acesta a avut curajul să participe la audiţiile “KIDSing” şi a reuşit să ajungă în Gale.

“Ce voce fragilă… Ai o voce cu aromă de miere!”, a exclamat Antonia încântată, după prestaţia lui George.

Membrii juriului au fost surprinşi să afle, după momentul jurizării, că George poartă aparat auditiv. “Incredibil… de cele mai multe ori, pe scenă, artiştii se plâng că nu au ‘monitorizare’, că nu au control, că nu se aud. Cum se aude băiatul ăsta, fraţilor?”, s-a întrebat retoric Gabriel Cotabiţă.

“De la vârsta de patru ani ne chinuim cu el prin spitale. Tot de la această vârstă, George a şi început să cânte. Ştiind de ce boală suferă, nu l-am încurajat să ia lecţii de canto. Chiar m-am opus să participe la acest concurs. Dar, cu o săptămână înainte de înscrieri, a insistat şi mi-a zis: ‘Mamă, fie că tu vrei sau nu, eu tot o să dau telefon şi mă voi inscrie la KIDSing’“, a povestit mama tânărului concurent.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here