George Horga, românul de la „Vocea Americii“ („The Voice“), a trecut de confruntări

George Horga Jr., un american de origine română în vârstă de 19 ani care participă la show-ul „Vocea Americii“ („The Voice“), a reuşit să treacă de etapa confruntărilor, el fiind ales, luni seară, de antrenorul său, Cee Lo Green, în detrimentul unei tinere de 17 ani, de origine indiană, Juhi.

george horga vocea americii

Pentru a avansa în concurs, George Horga s-a duelat cu Juhi, o tânără de origine indiană, în vârstă de 17 ani, cei doi interpretând în duet piesa “Best I Ever Had”, a lui Gavin DeGraw. Deşi Juhi a fost apreciată de doi dintre membrii juriului, Adam Levine (Maroon 5) şi cântăreţul de muzică country Blake Shelton, Cee Lo Green a ales să meargă mai departe cu George Horga, notează Mediafax. Juhi nu a părăsit competiţia, ea fiind “furată” de Adam Levine.

George Horga s-a născut în Chicago, însă în acest moment locuieşte în Portland, ambii lui părinţi fiind români. „Tatăl meu a venit în SUA şi şi-a adus aici întreaga familie. Fraţi, surori, e o familie foarte mare. Îmi povestea mereu cum au fugit de comunism şi au ales să vină în America, pe tărâmul oportunităţilor. Tata s-a născut, acasă, pe duşumea. Când părinţii mei au venit aici, nici măcar nu ştiau engleză. Au construit totul de la zero“, a spus tânărul.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here