George Michael s-a îndepărtat de prieteni

Cântăreţul britanic George Michael s-a izolat complet şi nu a mai fost văzut în public din luna mai, când a fost transportat de urgenţă, cu ambulanţa, la un spital londonez, după ce şi-a pierdut cunoştinţa în reşedinţa sa din partea de nord a capitalei britanice.

GeorgeMichael_

“Oamenii îşi fac griji pentru el. S-a distanţat de toată lumea”, a declarat un prieten al artistului, pentru publicaţia The Mirror, potrivit dailymail.co.uk.

Cântăreţul, în vârstă de 50 de ani, a suferit, în luna mai, un “colaps misterios”, pierzându-şi cunoştinţa din motive necunoscute, iar acest fapt l-a determinat pe un prieten al starului britanic să telefoneze imediat la serviciile de urgenţe.

Temerile legate de sănătatea cântăreţului britanic s-au accentuat în ultimii ani, din cauza numeroaselor spitalizări ale lui George Michael, consumului regulat de marijuana şi a unui incident bizar, produs în mai 2013, când starul britanic a căzut dintr-un automobil, aflat în plină deplasare, pe o autostradă. Cântăreţul a suferit răni în zona craniană şi a fost transportat la spital cu elicopterul. Cu 18 luni înainte, artistul s-a îmbolnăvit de o formă severă de pneumonie şi a fost spitalizat la Viena.

În prezent, prietenii apropiaţi ai lui George Michael sunt îngrijoraţi de situaţia cântăreţului, care a devenit un pustnic ca urmare a unor ani dificili. Astfel, se pare că George Michael îi permite doar prietenului său cel mai bun, David Austin, să-l viziteze la locuinţa sa din nordul Londrei.

De asemenea, George Michael a scris ultima dată pe Twitter de ziua sa, pe 25 iunie: “Salutare, dragilor, mulţumesc tuturor pentru mesajele de ziua mea. Sunt foarte fericit”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here