George Natsis şi bandul său au semnat cu Antena 1

George Natsis, unul dintre cei mai buni compozitori si muzicieni ai României, vine la Antena 1 împreună cu bandul său, unul dintre cele mai lăudate şi căutate banduri de muzică live.

George NatsisAstfel, alături de el vor veni la Antena 1 nucleul trupei format din toboşarul Vlad Popescu, unul dintre cei mai apreciaţi toboşari din România şi chitaristul Nicu Patoi, cel mai bun chitarist din ţară, artist ce face parte şi din trupa juratului X Factor, Ştefan Bănică Jr,. Alături de aceştia vor performa şi clăparul Sorin Dragoş împreună cu trei suflători.

Trupa condusă de George Natsis va asigura muzica live a super show-ului „Dancing with the Stars”. „Este un format care necesită multă versatilitate din partea noastră, trebuie să acoperim o mulţime de stiluri, iar provocarea este mare. Show-ul va fi, în buna noastră tradiţie, unul spectaculos. Mă bucur că va exista şi la noi aceeaşi formulă pe care am văzut-o şi la bandul show-ului din SUA”, a declarat George Natsis.

Despre mutarea la Antena 1 acesta a adăugat: „Pentru noi este o continuare a lucrului pe care l-am început cu echipa coordonată de Mona Segall acum mai bine de 6 ani. Rămânem alături de aceeaşi echipă, doar proiectele la care vom lucra sunt altele”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here