George, surpriză pentru soţia lui: a plecat după ea în Grecia, fără să o anunţe

Încântat de faptul că va fi din nou tătic, Jorge nu poate sta deloc departe de frumoasa lui soţie, Ramona, însărcinată în patru luni. Şi cum job-ul acesteia include dese deplasări în afara ţării, Jorge s-a gândit să-i facă zilele trecute o surpriză Ramonei, plecată în Grecia, la Atena. Artistul s-a urcat repede în avion şi a plecat după ea!

Jorge„Nu mai rezistam singur acasă fără ea, m-am urcat în primul avion. M-am uitat pe site la ora 17.00 şi avionul era la ora 20.30. Am sunat la o agenţie de turism, pentru că nu mai puteam să fac online rezervarea. Mi-au emis biletul, mi-am făcut check-in-ul, aşa că la ora 22.15 eram în Atena, în faţa hotelului, cu flori. Când m-a văzut soţia mea, am surprins-o plăcut, ne-am simţit extraordinar, am îmbinat utilul cu plăcutul. Ea a avut întâlniri, am avut şi eu întâlniri la Sony în Grecia, la Feel Good Company. Am avut chiar o întâlnire productivă cu ei, de care sunt încântat“, a spus artistul.

În Grecia, Jorge şi soţia lui au stat doar câteva zile, timp în care au închiriat şi o maşină pentru a putea vizita câteva obiective turistice importante. Şi dacă tot a ajuns în Grecia, vedeta s-a gândit să-i facă cunoştinţă bebeluşului încă nenăscut cu strămoşii lui greci.

„I-am prezentat astfel şi bebeluşului strămoşii, pentru că jumtate din strămoşii mei sunt greci, jumătate sunt bulgari. Am fost la strămoşii mei din Grecia să le fac cunoştinţă cu bebe“, a încheiat viitorul tătic.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here