Giulia a prezentat varianta live a piesei „Ochii tăi“, interpretată într-un club din Bucureşti

În urmă cu doar două luni, Giulia Anghelescu lansa noul single „Ochii tăi“ susţinând un concert live într-un club din Bucureşti.

giulia ochii tai live true club

Acum, pe canalul de YouTube al casei de discuri MediaPro Music poate fi urmărită prestaţia live a artistei şi interpretarea specială a noii piese „Ochii tăi“, alături de band-ul artistei, exact aşa cum a avut loc în clubul bucureştean!

Piesa „Ochii tăi“ este o reinterpretare modernă a celebrei piese a artistei Elena Cârstea şi pe care Giulia se declară foarte onorată să o cânte. Noua melodie a fost produsă în studiourile HaHaHa Production de Şerban Cazan şi de Feli Donose şi a debutat totodată cu un videoclip de imagine extrem de reuşit, în regia lui Bogdan Daragiu.

Lansată oficial în luna martie în clubul True din Bucureşti, piesa „Ochii tăi“ a stârnit emoţii intense şi valuri de aplauze, mai ales că în public se aflau doar prieteni apropiaţi ai Giuliei, familia acesteia şi jurnalişti.

Surprizele pregătite de Giulia în cadrul concertului live au fost pe măsura aşteptărilor tuturor celor din audienţă! Pe scenă au urcat, rând pe rând, pentru a lua parte la duete senzaţionale, Lora, Antonia, DJ Project şi Miţă, solistul de la Bere Gratis, toţi vechi prieteni ai artistei.

Totodată, Giulia şi-a dorit să îşi răsfeţe audienţa cu piesele care au consacrat-o şi cu care s-a lansat atunci când a debutat în cariera muzicală, copil fiind. Printre acestea s-au numărat piesa „N-am să uit”, dar şi altele, la fel de emoţionante.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here