Global Records este noul reprezentant exclusiv Warner Music în România

Global Records anunță o reușită importantă: este noul reprezentant exclusiv al repertoriului Warner Music în România începând cu 1 august 2020.


Global Records este casa de discuri cu cea mai rapidă evoluție și cu un portofoliu care include artiști precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Irina Rimes, The Motans, Alina Eremia, AMI, DJ Project, Minelli, Sickotoy, Vanotek, Mark Stam si multi alții. De asemenea, reprezintă producători și songwriteri de top precum Marco&Seba, Alex Cotoi, David Ciente și mulți alții, care au avut și sesiuni la nivel internațional din care au reieșit piese pentru artiști precum Selena Gomez, Nick Jonas, Nicki Minaj, AKON.

Warner Music Group este a treia cea mai mare familie de case de discuri și grup de afaceri din industria muzicala. Organizarea actuală a societății a fost realizata în 2004, când s-a desprins de Time Warner.

”Sunt entuziasmat să ne parteneriem cu Global Records, casă de discuri independentă cu super rezultate pe piața din România, cu un extraordinar sistem de marketing și promo, cu artiști relevanți și cu piese care domină topurile radio și TV.”, a spus Alfonso Perez-Soto, EVP, Eastern Europe, Middle East and Africa, Warner Music.

”Warner Music este cea mai mare casă de discuri din lume cu un spirit independent, suntem încântați să colaborăm și să conectăm artiștii din catalogul lor cu iubitorii de muzică din România. Este o colaborare care ne onorează!”, a spus Ștefan Lucian, CEO Global Records.

Realizari Global Records în 2019:
* piesele Global Records – #1 pentru 29 de săptămâni la radiourile din România
* piesele Global Records au fost ascultate de peste 1,8 miliarde de ori pe YouTube
* rețeaua de YouTube Global are peste 10,2 milioane de subscribers
* peste 100 milioane streams pe Spotify și Apple Music numai anul acesta
* peste 142 milioane de vizualizări și mai mult de 160.000 de video-uri urcate pe TikTok în cadrul campaniilor Global Records
* peste 1 milion reach la postările de pe contul Global Records de Instagram în 2019
* peste 130 de lansări
* peste 100 de videoclipuri filmate
* turnee (Delia, Irina Rimes, 5gang) și concerte sold-out încă de la anunțarea punerii în vânzare a biletelor
* cifra de afaceri în anul 2019 de 11.500.000 euro
* Global Records este prima casă de discuri din România care deține 9 studiouri de înregistrare, complet echipate la standarde internaționale.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here