Global Records – prima casă de discuri din România cu 9 studiouri

Global Records inaugurează încă 4 studiouri de înregistrare și devine prima casă de discuri din România care deține 9 studiouri de inregistrare.

Casa de discuri Global Records investește în permanență în muzică și oferă artiștilor atât un mediu propice realizarii pieselor care ajung în foarte scurt timp hituri în țară și în străinătate, cât și echipamente performante cu ajutorul cărora ajung la performante care-i clasează pe primele locuri în topurile din toată lumea. Label-ul setează de mulți ani trenduri în materie de muzică și este in continua dezvoltare si extindere.

Deținând deja cinci studiouri în care se lucra la capacitate maximă, Global Records și-a extins spațiul creativ și inaugurează alte patru studiouri în care producătorii, songwriterii și artiștii să poată lucra împreună și să le aducă oamenilor piese care să-i inspire.

Lunar, în studiourile Global Records, sunt peste 100 de sesiuni de compoziție.

Global Records devine astfel prima casă de discuri din România care deține 9 studiouri de înregistrare, complet echipate la standarde internaționale.

Ne bucurăm să avem încă patru studiouri în care, cu siguranță, vom lucra la întregul potențial. Era necesară această extindere, deoarece resursele creative de care Global Records dispune aveau nevoie de mai mult spațiu de desfășurare. Producătorii și artiștii au inaugurat deja studiourile noi și abia așteptăm să începem treaba și aici și să aducem cât mai multe piese care să le facă oamenilor fiecare zi mai frumoasă”, a declarat Darius Ioan Taran, A&R Manager Global Records.

“Ne dorim să le punem artiștilor la dispoziție toate tool-urile de care au nevoie pentru a face muzică. Noile studiouri reprezintă o investiție importantă pe care Global Records o face, o investiție necesară, ținând cont de faptul că avem în momentul de față 10 dintre cei mai buni producători din țară, care au avut și au rezultate importante și pe plan internațional, și unii dintre cei mai apreciați și urmăriți artiști. Vom continua să aducem cea mai bună muzică și să facem performanță atât în țară, cât și în străinătate”, a declarat Lucian Ștefan, CEO Global Records.

Infiintata in 2008, Global Records are in portofoliu peste 150 de “talente”, majoritatea din muzica si entertainment. Conform estimarilor, aproximativ un sfert din muzica difuzata pe radio in Romania este semnata de Global Records.

Printre cei mai importanti artisti din piata muzicala care fac parte din familia Global se numara: INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Delia, Irina Rimes, The Motans, Mark Stam, Nicoleta Nucă, Vanotek, Alina Eremia, AMI, Minelli, 5Gang, DJ Project.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here