Gojira şi Planet H deschid concertul lui Skrillex de la Mamaia

Cei mai de seamă reprezentanţi ai dubstep-ului românesc, Gojira & Planet H, vor deschide concertul lui Skrillez din data de 1 mai ce va avea loc în complexul Enigma Beach din Mamaia.

Gojira si Planet HCu o activitate de mai bine de 10 ani, Gojira este unul dintre cei mai experimentaţi şi inovativi DJ, remarcându-se prin combinaţiile de bass, techno, breakbeat şi dubstep cu care a cucerit rapid scena electro de la noi. Planet H şi-a început cariera ca membru fondator al grupului rock Godmode, iar datorită deschiderii sale către o paletă diversă de genuri muzicale, a reuşit să le îmbine în mod inedit şi să creeze mixuri formidabile.

Împreună, Gojira & Planet H formează un duo imbatabil care va face senzaţie înaintea urcării pe scenă a lui Skrillex.

Cei doi DJ au promis un set special care va cuprinde atât piese proprii, culese din laboratorul lor muzical, dar şi remixuri ale unor piese bine cunoscute aparţinând unora dintre cei mai tari muzicieni din România. Astfel, fanii prezenţi la concert se vor putea dezlănţui pe ritmurile unor piese ca “Marea Baietzeala” (ft. Kazi Ploae), “Da-i mai tare”(feat.Doc), “Fugi” (feat. Deliric), “Fac ce-mi place” (feat. Doc & Deliric), “Robot armăsar attack”, “”Regele Verii” (feat. Robin Proca), “Bang Bang”(feat. Alan şi Kepa), dar şi pe remixurile unor piese ca “Varză” (Viţa de Vie) sau “Turbofin” (Grasu XXL).

În plus, Gojira & Planet H au pregătit şi o surpriză urmând să mixeze în premieră o nouă piesă realizată împreună cu Freakadadisk, cunoscutul DJ din trio-ul hip-hop Paraziţii.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here