Grasu XXL: „Moga mă enervează, nu-l suport“

Mihai Găinușă și Codruț Kegheș l-au avut miercuri dimineața invitat la matinalul Kiss FM pe Grasu XXL, care a cântat live în studio și le-a mărturisit că nu-l suportă pe Marius Moga, îndemnându-i apoi pe cântăreții din România să-și vadă de muzică și să lase fițele.

grasu xxl nu suport moga kiss fm

„Pe Moga îl suporți sau nu?”, l-a întrebat Mihai Găinușă pe invitat, continuând o discuție de dinaintea intervenției live și în care artistul mărturisise că-i place o piesă produsă de Marius Moga. „Nu”, a răspuns Grasu XXL. „De ce?”, s-a mirat Găinușă. „Că așa e el, insuportabil”, a declarat rapperul. „Cine te enervează din peisajul show-biz?”, a continuat Găinușă. „Moga”, a râs Grasu XXL.

Artistul a cântat live în studioul Kiss FM, realizatorii matinalului continuând cu întrebările adresate acestuia. „În afară de a-l bate pe Marius Moga, alt proiect mai ai?”, s-a interesat Mihai Găinușă. „Dar nu înțeleg ce ai cu el. E și micuț… Ia-te de unul de seama ta”, a mai glumit realizatorul Kiss FM referindu-se la Moga.

Grasu XXL a declarat și ce nu îi place la vedetele din România: „Fițele astea! Să-și vadă de muzică, că asta mă seacă. Dacă faci muzică și ești artist, fă dracu’ muzică și vezi-ți de treaba ta. Toate pălăriile și toate șpârlele… Nu despre aia e vorba! E vorba despre muzică. Dacă ești muzician, fă, frate, muzică și lasă altele…”.

Rapperul a nominalizat și amenințările la adresa viitorului hip hop-ului. „Există pericolul să devină mult prea comercializat și radioul să impună un stil de hip hop. Deja o face, dar să zicem că ne ținem bine. Dar rappul n-o să moară niciodată și o să fie din ce în ce mai mult la radio. Eu doar încerc să zic că rapperii ar trebui să fie mai mult ca ei și mai puțin ca alții”, a susținut acesta.

„E aiurea că mergi peste tot – eu oricum sunt mare, nu pot să mă feresc, mă recunoaște toată lumea – și nu pot să merg să fac lucrurile pe care le fac prietenii mei, de exemplu. Nu e enervant, e ok. Dar e o chestie care e în minus”, a povestit el despre neajunsurile celebrității.

Invitatul a fost întrebat și ce părere are despre faptul că CNA a interzis difuzarea piesei „Turbofin“. „Mi se pare normal. Nu era făcută pentru radio, n-am absolut nicio problemă. Să interzică orice, chiar nu am nicio problemă. Eu, dacă aș avea copii, nu știu dacă i-aș lăsa să vadă ‘Turbofin’, cu Sandra Romain”, a declarat Grasu XXL.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here