Grasu XXL: „Nu mai mănânc cartofi, pâine și ciocolată. La anul fac videoclip în bustul gol“

Cu o zi înainte de aniversarea a 11 ani de Kiss FM, marti, 4 noiembrie, Sergiu și Andrei i-au invitat în studioul matinalului pe Delia Matache și pe Grasu XXL, care au cântat live pendtru cei peste două milioane de ascultători ai radioului numărul 1 din România.

Grasu XXL si Delia Matache

Cei doi realizatori ai matinalului Kiss FM au folosit ocazia pentru a afla care sunt obiceiurile culinare ale invitaților, mai ales pe timp de noapte. Așa că Andrei a întrebat-o pe Delia dacă mănâncă ciocolată noaptea. „Nu, dar aș mânca altceva. Sunt cu chestii sărate”, a fost răspunsul artistei.

„Eu mâncam ciocolată noaptea, dar nu mai mănânc”, a intervenit Grasu. „Nu mai mănânc cartofi, pâine și ciocolată”, a continuat acesta. „Depinde la cât te culci. Dacă eu mă culc la 4 noaptea, pot să mănânc la 8, nu?”, și-a dat cu părerea Delia.

Artista a fost contrazisă imediat de către Grasu XXL, ceea ce a făcut-o să-l întrebe: „După un concert nu mănânci, nu mori de foame? La patru dimineața? Ce faci?”.

„La 4 dimineața mănânc… cum se cheamă, că mi-a dat Laura?… Migdale! Dacă nu mă fac eu 50 Cent… La anul eu o să pot să fac un videoclip la bustul gol. V-am anunțat de acum ca să știți. Și o să arăt ca 50 Cent, nu ca Rick Ross”, a promis Grasu XXL, care a mai adăugat că nu bea nici măcar cafea.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here